Σαμανική Συνεδρία

Τι είναι μια σαμανική συνεδρία; Είναι ένα ταξίδι έξω από το χώρο και το χρόνο που επηρεάζει εκτός από εσένα που τη ζητάς, τους προγόνους σου, προηγούμενες ζωές, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σου. 

Μια σαμανική συνεδρία ξεκινάει από τη στιγμή που θα ζητήσεις ένα ραντεβού. Πριν έρθεις στο ραντεβού μας χρειάζεται να σκεφτείς κάποια πράγματα: τι σε κάνει να θέλεις μια συνεδρία; τι έχει συμβεί; πώς σε έχει επηρεάσει; τι συμπτώματα έχεις; τι προβλήματα αντιμετωπίζεις; ποια είναι τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα; αν πέρασες μια κρίση ποιον τομέα αφορούσε; ποιος άλλος εμπλέκεται στην ιστορία σου; υπάρχει κληρονομικότητα; πότε ξεκίνησε η ιστορία σου; τι είχε συμβεί πριν από αυτό;

fotini-samaniki-synedria

Σαν σαμάνος η δουλειά μου γίνεται έξω από το χώρο και τον χρόνο που βρισκόμαστε. Για τους σαμάνους υπάρχουν οι 3 κόσμοι: Ο Μεσαίος Κόσμος (εδώ που βρισκόμαστε), ο Κάτω Κόσμος και ο Πάνω Κόσμος. 

Σε κάθε έναν από αυτούς υπάρχουν λύσεις, δώρα, θησαυροί, μετασχηματισμοί και εφόδια που θα βιώσεις και θα ανακτήσεις για να μπορέσεις να συνεχίσεις τη ζωή σου με μια φρέσκια ματιά, ξαλαφρωμένος, με ένα καινούριο νόημα ζωής και με περισσότερη κατανόηση για όσα έχουν συμβεί και για όσους πήραν μέρος σε αυτά. Όλα αυτά μαζί θα σε βοηθήσουν να βιώσεις μεγαλύτερη σοφία, κατάλληλη δύναμη και πιο πολλά συναισθήματα. 

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας...

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας θα με δεις να χρησιμοποιώ: κρυστάλλους, florida water, palo santo, φασκόμηλο, φτερά, σείστρα, καμπανάκια, πέτρες, το Χάρτη του Κάτω Κόσμου και να κάνω ειδικές τελετές μετάβασης. Κάποιες φορές θα μιλάμε, κάποιες φορές θα υπάρχει σιωπή. Η συνεδρία γίνεται ουσιαστικά σε 3 μέρη. Στο πρώτο μέρος γίνεται μια μικρή συνέντευξη, στο δεύτερο γίνεται η θεραπεία, και στο τρίτο θα σε βοηθήσω να φτιάξεις έναν καινούριο μυθικό χάρτη. Αυτόν τον χάρτη καλείσαι να τον εξερευνήσεις τις επόμενες ημέρες για να δεις που έχεις μεταφερθεί μετά τη συνεδρία. 

Αναμνήσεις, πεποιθήσεις, σωματικές ενοχλήσεις, μπερδέματα, και εξαρτήσεις είναι μερικά από αυτά που δουλεύω στις περισσότερες συνεδρίες. Επίσης, με την εμπειρία μου ως σαμάνος, γνωρίζω ότι θέματα κληρονομικότητας και προγόνων αλλάζουν πάρα πολύ. Όταν ξεκινάμε να βρούμε λύση σε κάποια θέματά μας, συγχρόνως λύνουμε και θέματα που μπορεί να εμφανίστηκαν πολλά χρόνια πριν σε ανθρώπους που ούτε καν έχουμε γνωρίσει. Αυτή είναι η μαγεία του σαμανισμού! όταν ξεκινάω τη συνεδρία επηρεάζω το πεπρωμένο του πελάτη μου, τους γύρω του, και την ανθρωπότητα ολόκληρη κατ’  επέκταση. 

fotini-samaniki-synedria
fotini-samaniki-synedria
samaniki-synedria-xartis-1

Μετά το τέλος της Συνεδρίας...

Μετά το τέλος της συνεδρίας θα έχεις να κάνεις προσωπική δουλειά για 5 λεπτά την ημέρα για 2 εβδομάδες. Η επόμενη συνεδρία θα πρέπει να γίνει μέσα σε διάστημα 2-3 εβδομάδων. Ο κύκλος των συνεδρίων ολοκληρώνεται μετά από 5 – 6 συναντήσεις περίπου, ανάλογα με τα θέματα που θέλεις να δουλέψεις και πόσο πολύ θέλεις να εμβαθύνεις και να εξαπλωθείς. 

Κόστος επένδυσης: 60€/ώρα

Οι Σαμανικές Συνεδρίες είναι διαθέσιμες Πέμπτη & Σάββατο online είτε δια ζώσης στην  Αγ. Παρασκευή, The Healing Partners, Παπαρρηγοπούλου 47, Τ.Κ. 153 43. 

Δήλωση αποποίησης ευθύνης: Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΛΛΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για τα αποτελέσματα και τις επιπτώσεις των θεραπευτικών συνεδριών επί των θεραπευομένων, ούτε για κάθε τυχόν άμεση, έμμεση ή παρεπόμενη συνέπεια ενδέχεται να προκληθεί στον θεραπευόμενο, ούτε για τυχόν ψευδείς δηλώσεις εκμέρους του θεραπευόμενου που ενδέχεται να οδηγήσουν σε λαθεμένη θεραπευτική προσέγγιση. Την ευθύνη για την συμμετοχή στις θεραπευτικές συνεδρίες και για τα αποτελέσματα αυτής φέρει αποκλειστικά ο θεραπευόμενος.

error: Content is protected !!