Ενεργειακός Καθαρισμός Χώρου

Σου έχει τύχει να βρεθείς σε ένα χώρο και να θέλεις να βγεις αμέσως από εκεί; ή να βρεθείς σε έναν άλλον από τον οποίο δεν θέλεις να φύγεις; Μήπως το παιδί σου, σού λέει ότι φοβάται ή δεν του αρέσει κάποιο δωμάτιο;

Κάθε χώρος έχει μια αίσθηση, όπως και οι άνθρωποι έχουμε την αύρα μας. Ένα ενεργειακό πεδίο γεμάτο με πληροφορίες, που είτε απωθεί είτε προσελκύει. Όπως καθαρίζουμε την αύρα μας, δηλαδή αφαιρούμε τη hucha, τη βαριά ενέργεια από το πεδίο μας, έτσι μπορούμε να καθαρίσουμε και το σπίτι, το γραφείο ή το χώρο μας. 

fotini-katharismos-xorou

Η διαδικασία του καθαρισμού χώρων

Για να καθαρίσω ενεργειακά ένα χώρο χρησιμοποιώ κρυστάλλους, florida water, palo santo, σείστρο και το χάρτη του Κάτω Κόσμου. Με τη βοήθεια αυτών των εργαλείων εξαγνίζω, αφαιρώ, μετουσιώνω ή μεταφέρω “αποτυπώματα” που έχουν μείνει είτε από προηγούμενους ενοίκους είτε από δυνατά γεγονότα, είτε από συναισθήματα που επικρατούν σε αυτόν. Για τους σαμάνους η χούτσα είναι η ενέργεια που δημιουργείται όταν κάτι δεν είναι στη θέση του ή όπως λέει και η λαϊκή παροιμία «οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους». 
Στο τέλος φτιάχνουμε μαζί ένα despacho που αφιερώνεται στο συγκεκριμένο ακίνητο και στους κατοίκους ή στη χρήση του. Αυτό βοηθάει να δημιουργηθεί μια καινούρια ιστορία αφού έχει αφαιρεθεί η παλιά. 
Αν υπάρχουν σοβαρά θέματα με το χώρο γίνεται συνεδρία και στους κατοίκους ή ιδιοκτήτες του. 
Εκτός από τη συνεδρία του χώρου που διαρκεί αρκετές ώρες και γίνεται είτε μέσα στο χώρο είτε με τη χρήση της κάτοψης του ακινήτου, καθαρίζω και συμβόλαια ή τυχόν δάνεια.

katharismos-xorou-kampanakia
katharismos-xorou-floga
katharismos-xorou-despacho
Επιπλέον πληροφορίες
  • Κόστος επένδυσης: η τιμή του Ενεργειακού Καθαρισμού του Χώρου είναι όση και τα τετραγωνικά του.
  • Η τιμή του despacho είναι 20 ευρώ & θα χρειαστεί να φέρετε κάποια υλικά για τη δημιουργία του.
  • Η δημιουργία του despacho διαρκεί περίπου 1,5 ώρα.
  • Η τιμή της συνεδρίας για τους ανθρώπους είναι 50 ευρώ την ώρα.
  • Οι συνεδρίες Ενεργειακού Καθαρισμού Χώρου είναι διαθέσιμες κατόπιν συνεννοήσεως 

Δήλωση αποποίησης ευθύνης: Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΛΛΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για τα αποτελέσματα και τις επιπτώσεις των θεραπευτικών συνεδριών επί των θεραπευομένων, ούτε για κάθε τυχόν άμεση, έμμεση ή παρεπόμενη συνέπεια ενδέχεται να προκληθεί στον θεραπευόμενο, ούτε για τυχόν ψευδείς δηλώσεις εκμέρους του θεραπευόμενου που ενδέχεται να οδηγήσουν σε λαθεμένη θεραπευτική προσέγγιση. Την ευθύνη για την συμμετοχή στις θεραπευτικές συνεδρίες και για τα αποτελέσματα αυτής φέρει αποκλειστικά ο θεραπευόμενος.

error: Content is protected !!