Η Φωτεινή

Γεια σου. Με λένε Φωτεινή Καλλέ!

Η επαφή μου με τον σαμανισμό ξεκίνησε μετά από μια προσωπική τραγωδία το 2006. Περνώντας μια οικογενειακή απώλεια ήρθε η πρώτη κρίση της ζωής μου. Με κατέκλυσαν σκέψεις όπως τι θα γίνονταν από εκεί και πέρα & πώς θα ζήσω. Η ζωή μου είχε ανατραπεί & η καθημερινότητά μου άλλαξε δραματικά. Οι εσωτερικές διεργασίες που βίωσα την περίοδο εκείνη ήταν πολύ έντονες. 

Μετά από λίγο καιρό ο σαμανισμός άρχισε να έχει δυνατή παρουσία στη ζωή μου. Με βοήθησε να ξεπεράσω δυσκολίες, μου έδωσε τρόπους και εργαλεία για να ξεκαθαρίσω τις επιθυμίες μου, τις προτεραιότητες μου, να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου και ένα νόημα που ξεπερνάει τα απλά και τετριμμένα. 

Ουσιαστικά είναι η πηγή της έμπνευσής μου, ο λόγος της ύπαρξής μου, και μέρος του σκοπού της ζωής μου. Με έχει βοηθήσει να μεταμορφώσω τα εμπόδια που συναντώ, τις δικαιολογίες για να μην κάνω πράγματα και να αντιμετωπίζω τους φόβους και τις παγίδες.

 

fotini-kalle-viografiko

Εκπαίδευση

Η εκπαίδευσή μου στο σαμανισμό ξεκίνησε με τις μυήσεις του Munay Ki το 2012 στη Θεσσαλονίκη. Αυτό που με τράβηξε στο σαμανισμό του Περού είναι η μεγάλη διάρκεια ύπαρξης αυτής της παράδοσης και το βάθος και το πλάτος της θεραπείας που προσφέρει, κάτι που έχω ενσωματώσει και στις ατομικές συνεδρίες. Από τότε συνέχισα να ασχολούμαι με την παράδοση του Περού.

Έκανα το πρόγραμμα του Θεραπευτικού Τροχού στην Αθήνα και συνέχισα για άλλες δυο φορές στην Αγία Παρασκευή, στην Αττική. Πήρα τις μυήσεις των Nustas στη Βούλα και στην Αγία Παρασκευή. Συνεχίζω την εκπαίδευσή μου στα Τρία Μονοπάτια στην Αγία Παρασκευή.  Τις μυήσεις της Pachamama και Taita Inti τις έλαβα στη Γλυφάδα.

fotini-kalle-viografiko-ekpaideysi
fotini-kalle-viografiko-ekpaideysi

Το 2021 πήρα το πτυχίο μου από τους Four Winds, τη σχολή του Alberto Villoldo. Αυτή η εκπαίδευση μού έδωσε γερές βάσεις για να προσφέρω την εμπειρία μου και τις υπηρεσίες μου σε πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους σε όλες τις χώρες του κόσμου. Από τη Νέα Ζηλανδία μέχρι την Κόστα Ρίκα και από την Νότια Αφρική μέχρι τη Σουηδία. Αυτή η ποικιλότητα μου έχει δώσει έναν πλούτο εμπειριών που έχει βοηθήσει να διαμορφώσω το δικό μου medicine, το προσωπικό μου στυλ θεραπείας. 

Μετά από σχεδόν 10 χρόνια σε αυτήν την παράδοση έχω μάθει θεραπευτικές μεθόδους, εργαλεία, και τρόπους και συνεχίζω την εκπαίδευσή μου στην παράδοση των Πάκος, των σαμάνων του Περού.  
Στη Γλυφάδα μένω από το 1980 και στην Αγία Παρασκευή βρίσκεται ο χώρος μου για τις ατομικές συνεδρίες. Αυτήν την περίοδο οι συνεδρίες γίνονται και από κοντά και εξ αποστάσεως είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω internet. 

error: Content is protected !!